Om mensen bewust te maken en te inspireren om van hun dak een oase te maken, vertel ik graag in de media over de kansen voor daken. 

Rooftopics

Voor zijn reeks Rooftopics interviewt Léon van Geest (Rotterdamse Dakendagen) Jan Henk Tigelaar (Rooftop Revolution) en mij over onze wijkaanpak om daken te vergroenen. Klik op item.
Summum

Summum

In het zomermagazine van modemerk Summum over Rotterdam vertel ik als ‘inspring woman’ over de kansen voor de daken en de Rotterdamse Dakentour. Lees hier het hele artikel.
Summumplaatje

Residence

Deze Lifestyle glossy besteedt in het aprilnummer ‘Zin in de Zon’ aandacht aan daktuinen, Het Rotterdamse Dakenboek en de Rotterdams Dakentour. Klik hier voor het verhaal.
04 - Cover_voor_Binnenwerk

De Avond

‘Aftermovie’ van De Avond van het Leidse Dak. Door RAP Leiden in het kader van het Jaar van het Dak. De magische avond maakt helder dat Leiden aan de vooravond staat van een dakenrevolutie.

vt wonen

In de special vt wonen futureproof van september 2020 over duurzaam verbouwen, een interview met mij over de kansen voor daken. Klik hier voor het hele verhaal.

vtwonen-min

AD

De Rooftop Award 2020 ging naar Depot Boijmans van Beuningen. Dat leidde tot veel publiciteit, onder meer in AD. Ik zat in de jury en mocht de prijs uitreiken. Ook schreef ik een artikel voor Gers!

3100b3af-b52f-4ab0-b9da-cfa9ea90ee4e

De Telegraaf

Mooi artikel in De Telegraaf van 11 juli 2020 over Rooftop Bars in Nederland, met een quote van mij.
Mooi artikel in De Telegraaf van 11 juli 2020 over Rooftop Bars in Nederland, met een quote van mij.

LINDA.NL

In december 2019 vertel ik op Linda.nl over ….. daken en mijn ambitie de Floortje Dessing van de daken te worden.

www.linda.nl

Trouw 

Een middag op Rotterdamse Dakentour met reisjournaliste Sarah-Mie Luyckx van dagblad Trouw leverde een ode op aan Rotterdam en de Rotterdamse daken.

Trouw

Tijd voor Max 

Vanwege mijn nominatie als Dakenvrouw van het Jaar 2018 was ik op de dag van de verkiezing te gast bij Tijd voor Max. Klik hier voor mijn item. Dat begint op 08.30 en loopt door tot 15.01.

EWMAX

Stadsleven

Te gast bij de talkshow Stadsleven van Tracy Metz met dit keer als thema Het Dak Op. Ter gelegenheid daarvan schreef ik een blog en recenseerde zij Het Rotterdamse Dakenboek.

Tracy

Radio Rijnmond

Luister hier naar december podcast van Chris Natuurlijk. Over Sinterklaas en Oh Zo Snel die over de Rotterdamse daken trippelen: waar zon of regen wordt opgevangen of groente gekweekt.

StadslabHoogkwartier