‘Esther is een van de vaste gezichten van Gers! magazine. Ze heeft uiteenlopende verhalen voor het blad geschreven. Van korte interviews tot lange achtergrondverhalen, ze kan het allemaal. Esther denkt graag mee, heeft veel leuke en goede ideeën en houdt zich altijd aan de deadline. Ze is daardoor van grote waarde voor Gers!’

Marsha Correljé, eindredacteur Gers! magazine

Hou je van Rotterdam, dan werk je mee aan Gers! magazine. Het glossy magazine is geboren uit liefde voor de stad Rotterdam en haar inwoners. Het wordt elk kwartaal feestelijk gelanceerd en gratis verspreid in de stad.

Voor Gers! magazine schrijf ik artikelen over uiteenlopende Rotterdamse onderwerpen en interview ik Rotterdammers. Mijn vaste rubriek is Het uitzicht van…

Lees een selectie van mijn artikelen hieronder en al mijn bijdragen online.

Het stad van… Carrie

“Hier wonen geeft me een constant vakantiegevoel. ’s Zomers borrelen en zwemmen we voor de deur, ‘s winters steken we gezellig de kaarsjes aan. En als het regent is het alsof je in een tent zit.” Buiten wonen betekent vrijheid voor woonbootbewoners Vera en Jasper. “Ik voel me elke dag bevoorrecht.”

Evides Waterbedrijf: Lekkers uit de kraan

Het Rotterdamse kraanwater behoort tot het beste en lekkerste drinkwater van de wereld. Het wordt gemaakt van water uit de Maas dat via waterleidingen naar zuiveringslocaties stroomt en vervolgens naar de stad. De reis van het water uit de rivier naar de Rotterdamse kranen duurt circa vijf maanden. Gers! reist mee en spreekt onderweg drie mensen van Evides Waterbedrijf. Ons drinkwater, hun dagelijks werk.