Om mensen bewust te maken en te inspireren om van hun dak een oase te maken, vertel ik graag in de media over de kansen voor daken. 

De Telegraaf

Mooi artikel in De Telegraaf van 11 juli 2020 over Rooftop Bars in Nederland, met een quote van mij.

Hoogkwartier.nl

Mijn missie ‘Elk dak een oase’ heb ik een dag uitgebreid met ‘Elke gevel een oase’: Op 4 juli 2020 hebben we acht geveltuinen aangelegd in mijn woonwijk Hoogkwartier.

Open Rotterdam

Op 14 januari 2020 was ik te zien op Open Rotterdam in de serie ‘Stad in Transitie’ van Eric Creemers. In aflevering 2 over Verduurzaming van gebouwen vertel ik op de DakAkker over de daken.  Stad in Transitie, van 09:58 – 13:35

Trouw 

Een middag op Rotterdamse Dakentour met reis-journaliste Sarah-Mie Luyckx leverde een ode aan Rotterdam en de daken op. In de vorm van een mooi verhaal in dagblad Trouw.

trouw artikel Esther Wienese

Tijd voor Max 

Vanwege mijn nominatie als Dakenvrouw van het Jaar 2018 was ik op de dag van de verkiezing te gast bij Tijd voor Max. Mijn item is te zien van 08.30 tot 15.01.

tijdvoormax_esther_wienese

TEDx Gorinchem 2019

Libelle Tuin & Zo

In de Libelle Tuin & Zo op pagina 64 aandacht voor Het Rotterdamse Dakenboek en de Rotterdamse Dakentour.
groenindestad_esther_wienese

Luisterblad ‘Cultuur, Trends & Mode

Editie 5, 2019 – Met het thema Nieuw Land voor blinden en slechtzienden. Ik mag helaas slechts een fragment publiceren. Het hele interview is te bestellen via voorste kamer

Luisterfragment rotterdamse dakenboek

 

Nog meer persaandacht