Ik vraag, schrijf, vertel en verbind…

 

Als schrijver en gids schrijf en vertel ik over duurzame, innovatieve stadsontwikkelingen in Rotterdam, altijd in gesprek en in verbinding met betrokken Rotterdammers.

Ik vraag en vraag door. Van nature, uit interesse, betrokkenheid, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Om te ontdekken, te doorgronden, te begrijpen en te verbinden. Ik schrijf persoonlijke teksten die inspireren, enthousiasmeren en verbinden. Ik vertel verhalen, over Rotterdam en Rotterdammers. Ik verbind me met mensen en verbind mensen elkaar, ideeën en (stads)ontwikkelingen.

 

…in Rotterdam

 

Ik doe dit in mijn geliefde Rotterdam. Een stad met lef die bruist en borrelt. Een stad aan een wereldse rivier, met gedurfde gebouwen, imposante uitzichten en weelderig groen. Een ondernemende, innovatieve, kleurrijke stad die (je) uitdaagt. Een stad die mij elke dag verrast en vervult met trots en dankbaarheid.

Neem contact op met Esther Wienese