‘Esther is altijd uitstekend op de hoogte van wat er speelt en leeft in Rotterdam’

Michiel Koorenhof, hoofd communicatie Stadsontwikkeling gemeente Rotterdam

Ik vertel nu over daken…

 

Als schrijver en gids schrijf en vertel ik over duurzame, innovatieve stadsontwikkelingen in Rotterdam, altijd in gesprek en in verbinding met betrokken Rotterdammers. Mijn meest recente project is Het Rotterdamse Dakenboek.

Ik vertel verhalen over Rotterdam en Rotterdammers. Ik heb ruim twee jaar rondleidingen gegeven in de Markthal, De Rotterdam, het Timmerhuis en door de stad. De komende tijd vertel ik over daken. Ook gids ik je graag langs de Rotterdamse daken. Neem voor meer informatie over een Rotterdamse dakentour contact op

…in Rotterdam

Ik schrijf en gids in mijn geliefde Rotterdam. Een stad met lef die bruist en borrelt. Een stad aan een wereldse rivier, met gedurfde gebouwen, imposante uitzichten en weelderig groen. Een ondernemende, innovatieve, kleurrijke stad die (je) uitdaagt. Een stad die mij elke dag verrast en vervult met trots en dankbaarheid.

Wil je mij uitnodigen om te komen spreken?

Ja, Ik wil dat Esther bij ons komt spreken