‘Esther is een inspirerend spreker met een prachtig verhaal. Een aanrader voor elke organisatie die actief bezig is met nieuwe oplossingen voor de stedelijke vraagstukken van morgen.’

Fieke van Leest, programmamanager Urban Insight Sweco Nederland

 

 

Spreker

Als spreker maak ik mensen bewust van de uitdagingen die er op binnensteden afkomen: bevolkingsgroei, klimaatverandering en energietransitie. Aan de hand van prachtige beelden uit Het Rotterdamse Dakenboek inspireer ik dakeigenaren hun daken te benutten voor wonen, werken, recreëren, natuur, regenwateropvang en energieopwekking.

 

Moderator 

Als moderator ben ik de intermediair tussen spreker(s) en publiek. Zo leid ik maandelijks het Bibliotheekcollege in de Centrale Bibliotheek met sprekers over uiteenlopende Rotterdamse onderwerpen.

 

Gastdocent

Ik ben regelmatig te gast bij de opleiding Leisure Management van de Willem de Kooning Academie. Als extern beoordelaar, voor hoorcolleges over boeken en events maken, en voor workshops over het schrijven en doen van een TED Talk.

 

 

Ja, ik wil Esther als spreker