Foto: Marieke Odekerken

‘Als fan van Het Rotterdamse Dakenboek was het geweldig om met de dakenexpert op tour te gaan. Een blik op de toekomst vanaf de straat en op hoogte. Inhoudelijk interessant, fantastisch zicht op de stad en vooral inspirerend. Rotterdam wordt alleen maar leuker, beter, leefbaarder en groener. Aanrader!

Anne Marie

‘Ik heb een top middag gehad en ben op verschillende plekken geweest waar ik nooit eerder was. Ook heb ik genoten van jouw enthousiaste presentatie.’

Rachael

De Rotterdamse Dakentour

Wil je met mij – de auteur van Het Rotterdamse Dakenboek – de daken op? Dat kan. Met de Rotterdamse Dakentour gids ik je tijdens een enthousiaste wandeling van circa 2,5 uur langs en – waar mogelijk – op een aantal daken uit mijn boek. Zo kan ik heel veel mensen de stad vanuit een ander perspectief laten zien en – hopelijk – inspireren méér met hun dak te doen.

Ik bied de Rotterdamse Dakentour aan in samenwerking met Inside Rotterdam, een eigenzinnig en innemend Rotterdams gidsbureau. Een tour op maat boeken kan via insiderotterdam.com.

Boek Esther voor een dakentour