Foto: Marieke Odekerken

‘De rondleiding door Esther was enthousiasmerend en kundig. Leuk om te zien en te horen hoe Rotterdam met de huidige milieuthema’s omgaat. Mooie uitzichten vanaf de gekozen daken was wat minder door het weer maar wel een mooie uitleg en impressie gekregen.

Hans van der Donk
SPIE Nederland B.V.

‘Het echte hoogtepunt van ons bedrijfsuitje in Rotterdam was de tocht over de daken en het ongelofelijke enthousiasme waarmee Esther vertelde en duidde dat er nog sprongen te maken zijn. huis.

Alex Peters

‘Zondag 1 juli jl. werden wij, de Lions Club Roosendaal, door jou rondgeleid om en over de Rotterdamse daken. Wij kijken daar met erg veel plezier op terug: de geluiden van de aanwezigen waren méér dan positief en er werd tijdens het afsluitende diner nog veel over nagepraat.’

Huib Willers, Secretaris LC Roosendaal

‘Als fan van Het Rotterdamse Dakenboek was het geweldig om met de dakenexpert op tour te gaan. Een blik op de toekomst vanaf de straat en op hoogte. Inhoudelijk interessant, fantastisch zicht op de stad en vooral inspirerend. Rotterdam wordt alleen maar leuker, beter, leefbaarder en groener. Aanrader!

Anne Marie

‘Ik heb een top middag gehad en ben op verschillende plekken geweest waar ik nooit eerder was. Ook heb ik genoten van jouw enthousiaste presentatie.’

Rachael

De Rotterdamse Dakentour

Wil je de Rotterdamse daken op? Dat kan. Met de Rotterdamse Dakentour gids ik – of een collega – je tijdens een enthousiaste wandeling van circa 2,5 uur langs en waar mogelijk op een aantal daken uit Het Rotterdamse Dakenboek. Zo kunnen we heel veel mensen de stad vanuit een ander perspectief laten zien en – hopelijk – inspireren méér met hun dak te doen.

Ik bied de Rotterdamse Dakentour aan in samenwerking met Inside Rotterdam, een eigenzinnig en innemend Rotterdams gidsbureau. Een tour boeken kan via insiderotterdam.com.

Boek Esther voor een dakentour