Foto: Marieke Odekerken

De Rotterdamse Dakenroute

Je kunt met mij mee op Rotterdamse Dakentour, maar je kunt ook zelfstandig langs – en waar mogelijk – op de daken met De Rotterdamse Dakenroute. Deze route heb ik uitgestippeld en ingesproken voor de Rotterdam Routes app van de gemeente Rotterdam. Via deze populaire app met stadswandelingen hoop ik dakeigenaren te inspireren om méér te doen met hun dak.

Je kunt de app gratis downloaden via Rotterdamroutes.nl.

Productie

Brand The Urban Agency produceert de Rotterdam Routes app in opdracht van Bureau Binnenstad van de gemeente Rotterdam. De Rotterdamse Dakenroute is er gekomen dankzij financiële bijdragen van Bureau Binnenstad, Rotterdam Festivals, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Hofbogen B.V., Thornico Building en Zoontjens.

Lancering

De Rotterdamse Dakenroute is gelanceerd op 1 juni 2018 tijdens de Kennisdag van de 4e editie van het jaarlijkse festival de Rotterdamse Dakendagen.

Chris Natuurlijk heeft op 31 mei 2018 aandacht besteed aan de Rotterdamse Dakenroute en de Rotterdamse Dakentour. Terugluisteren kan via https://www.rijnmond.nl/nieuws/169074/Tidal-Pools.
Neem contact op met Esther