Ik verbind…

 

Als schrijver en gids schrijf en vertel ik over duurzame, innovatieve stadsontwikkeling in Rotterdam, altijd in gesprek en in verbinding met betrokken Rotterdammers. 

Ik verbind me met mensen en verbind mensen met zichzelf, elkaar, ideeën en (stads)ontwikkelingen. Mijn meest recente project is Het Rotterdamse Dakenboek. Daarvoor heb ik meer dan vijftig dakexperts en -eigenaren gesproken. Ik verbind me graag met hen en hen met elkaar; één-op-één, tijdens meetings en via mijn facebook en LinkedIn.

 

…in Rotterdam

 

Ik schrijf en gids in mijn geliefde Rotterdam. Een stad met lef die bruist en borrelt. Een stad aan een wereldse rivier, met gedurfde gebouwen, imposante uitzichten en weelderig groen. Een ondernemende, innovatieve, kleurrijke stad die (je) uitdaagt. Een stad die mij elke dag verrast en vervult met trots en dankbaarheid.

Neem contact op met Esther Wienese

Mailing

Schrijf je in voor mijn mailing

Wil je op de hoogte blijven van Het Rotterdamse Dakenboek of andere projecten waar ik aan werk? Schrijf je dan hier in voor de mailing.

LinkedIn

Verbind met mij op LinkedIn

Wil je op de hoogte blijven van Het Rotterdamse Dakenboek of andere projecten waar ik aan werk? Verbind je dan met mij op LinkedIn.

Facebook

Blijf op de hoogte via Facebook

Wil je op de hoogte blijven van Het Rotterdamse Dakenboek of andere projecten waar ik aan werk? Like mijn pagina dan op Facebook.