‘Van korte interviews tot lange achtergrondverhalen, Esther kan het allemaal’

Marsha Correljé, eindredacteur Gers! magazine

Ik schrijf nu over daken…

Als schrijver en gids schrijf en vertel ik over duurzame, innovatieve stadsontwikkelingen in Rotterdam, altijd in gesprek en in verbinding met betrokken Rotterdammers. Mijn meest recente project is Het Rotterdamse Dakenboek, nieuw gebruik van dak en stad.

In Rotterdam ligt 14,5 miljoen m² plat dak smachtend te wachten op invulling. Sinds 4 november 2017 laat ik in Het Rotterdam Dakenboek zien wat er allemaal al wordt gedaan met platte daken en wat de ambities in de stad zijn. In dit enthousiaste, informatieve en hopelijk inspirerende boek komt alles samen waar ik van hou: Rotterdam, mensen, uitzichten, water, natuur, energie, architectuur, wonen, werken, recreëren en innovatie.

 

…in Rotterdam

 

Ik schrijf en gids in mijn geliefde Rotterdam. Een stad met lef die bruist en borrelt. Een stad aan een wereldse rivier, met gedurfde gebouwen, imposante uitzichten en weelderig groen. Een ondernemende, innovatieve, kleurrijke stad die (je) uitdaagt. Een stad die mij elke dag verrast en vervult met trots en dankbaarheid.

Neem contact op met Esther Wienese